موارد مصرف پماد سیلور سولفادیازین

سیلور سولفادیازین یک آنتی بیوتیک است و با عفونت های پوستی ناشی از باکتری ها و مخمر ها مقابله میکند.

پماد سیلور سولفادیازین (جهت استفاده پوستی) برای درمان یا پیشگیری از بروز عفونت های جدی در قسمت هایی از پوست که دچار سوختگی درجه 2 یا 3 شده اند مورد استفاده قرار میگیرد.

همچنین ممکن است پماد سیلور سولفادیازین برای اهداف دیگری مورد استفاده قرار گیرد که در این راهنمای دارویی به آن ها اشاره نشده است.

پیش از مصرف پماد سیلور سولفادیازین

درصورتی که پماد سیلور سولفادیازین در اواخر دوران بارداری (نزدیک به زایمان) مورد استفاده قرار گیرد میتواند صدمات جدی به جنین وارد سازد. این دارو نباید در نوزادان نارس و نوزادانی که کمتر از 2 ماه دارند استفاده شود.

درصورت داشتن حساسیت نسبت به پماد سیلور سولفادیازین نباید از این دارو استفاده کنید.

برای حصول اطمینان از مضر نبودن مصرف پماد سیلور سولفادیازین، درصورت داشتن هر یک از موارد زیر به پزشک اطلاع دهید:

  • بیماری کبدی
  • بیماری کلیوی
  • نوعی کمبود ژنتیکی آنزیمی موسوم به فاویسم (کمبود G6PD)
  • داشتن حساسیت نسبت به داروهای حاوی سولفا

انتظار نمیرود پماد سیلور سولفادیازین برای جنین مضر باشد. اما این دارو درصورت مصرف در اواخر دوران بارداری میتواند صدمات جدی به جنین وارد سازد.

اینکه پماد سیلور سولفادیازین به شیر مادر انتقال می یابد و موجب آسیب به نوزاد شیرخوار میشود یا نه مشخص نشده و تحقیقات کافی در این زمینه انجام نشده است. درطول شیر دادن به نوزاد نباید از این دارو استفاده کنید.

نحوه مصرف پماد سیلور سولفادیازین

دارو را دقیقا طبق دستور پزشک مصرف کنید. این دارو را در مقادیر بیشتر یا کمتر و یا طولانی تر از میزان توصیه شده، استفاده نکنید.

قبل و پس از مصرف پماد سیلور سولفادیازین دستان خود را بشویید.

افرادی که  پماد سیلور سولفادیازین را برای زخم های ناشی از سوختگی مصرف میکنند باید از دست کش های یک بار مصرف استریل استفاده کنند. جهت پیشگیری از تشدید عفونت، ناحیه تحت درمان با سیلور سولفادیازین را تا جایی که ممکن است تمیز نگه دارید.

پیش از مصرف دارو قسمت مورد نظر پوست را بخوبی تمیز کرده و دارو را بصورت مساوی (یکنواخت) روی پوست بمالید.

کرم سیلور سولفادیازین معمولا یک یا دو نوبت در روز مصرف میشود. زخم های ناشی از سوختگی باید بصورت مداوم با این دارو پوشش داده شوند. لزومی به استفاده از دارو در ناحیه های بهبود یافته پوست وجود ندارد.

درطول مصرف پماد سیلور سولفادیازین جهت آگاهی از عملکرد خون و کلیه ها، ممکن است به آزمایش های پزشکی نیاز باشد.

دارو را در مدت زمان توصیه شده توسط پزشک بصورت مرتب مصرف کنید زیرا علایم بیماری میتوانند پیش از اینکه عفونت بطور کامل از بین برود بهبود یابند. درصورت عدم مصرف دارو بصورت مرتب احتمال تشدید عفونت و مقاوم شدن آن به دارو وجود دارد.

این دارو را در دمای اتاق و بدور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.

در صورت فراموش کرد مصرف دارو، به محض متوجه شدن، داروی فراموش شده را مصرف کنید. زخم های ناشی از سوختگی باید بصورت مداوم با این دارو پوشش داده شوند.

درصورتی که پماد سیلور سولفادیازین بصورت تصادفی توسط فردی بلعیده شد به مراکز درمانی یا اورژانس مراجعه کنید.

از مصرف پماد سیلور سولفادیازین بصورت خوراکی اجتناب کنید. این دارو تنها برای استفاده در سطح پوست است. درصورتی که سیلور سولفادیازین وارد چشم، بینی یا دهان شد؛ محل را با آب شستشو دهید.

عوارض جانبی پماد سیلور سولفادیازین

در صورت بروز علایم واکنش آلرژیک از جمله مشکل در تنفس، کهیر، تورم صورت، دهان، لب ها و گلو به اورژانس مراجعه نمایید.

با اینکه ریسک بروز عوارض جانبی حاصل از مصرف پماد سیلور سولفادیازین بصورت موضعی اندک است؛ درصورت جذب شدن دارو به جریان خون، عوارض جانبی ممکن است اتفاق بیفتد.

درصورت داشتن هر یک از موارد زیر در اولین فرصت به پزشک اطلاع دهید:

  • ضعف ناگهانی یا احساس ناخوشی، تب، لرز، گلودرد، زخم های دهانی، لثه های قرمز یا متورم، مشکل در بلع
  • سهولت در کبود شدن، خونریزی غیر معمول (بینی، دهان، مقعد، واژن)، نقاط قرمز یا بنفش رنگ در زیر پوست
  • رنگ پریدگی یا زردی پوست، ادرار تیره رنگ، تب، گیجی، ضعف
  • مشکلات کلیوی: ادرار قرمز یا صورتی رنگ، کم شدن یا نبودن ادرار، ورم، افزایش سریع وزن
  • مشکلات کبدی: حالت تهوع، احساس درد در بالای معده، خارش، احساس خستگی، از دست دادن اشتها، ادرار تیره رنگ، مدفوع به رنگ خاک رس، زردی پوست و چشم ها
  • واکنش شدید پوستی: تب، گلودرد، تورم صورت یا زبان، سوزش چشم، درد پوست همراه با ضایعات پوستی قرمز یا بنفش رنگ که بیشتر در صورت و بالا تنه گسترش می یابند و سبب پوسته پوسته شدن و تاول زدن پوست میشوند.

مواردی که در این قسمت به آن ها اشاره شده است لیست کاملی از عوارض جانبی پماد سیلور سولفادیازین نیست، بروز هرگونه عوارض جانبی غیر منتظره را به پزشک خود اطلاع دهید.

تداخلات دارویی

دارو های زیادی وجود دارند که می توانند با پماد سیلور سولفادیازین تداخل ایجاد کنند. درصورت استفاده از هرگونه دارو اعم از دارو های گیاهی، داروهای با نسخه یا بدون نیاز به نسخه پزشک و ویتامین ها، پزشک را در جریان بگذارید.

پرسش سوال

اگر هنوز سوالی در رابطه با پماد سیلور سولفادیازین دارید. میتوانید آن را در انجمن پرسش و پاسخ مطرح کرده و متخصصین مربوطه در وب سایت به آن جواب دهند.

مترجم: فرهاد نامدار
نوشته شده در 09 شهريور 1397
مرجع : www.drugs.com




دیدگاه کاربران درباره پماد سیلور سولفادیازین

احسان خلیلی

میخواستم بدونم موقعی که دچاره سانعه میشم میشه از این پماد به عنوان اینکه مصرف کنیم سوزش سانعه از بین میره یا نه

ارسال جواب

افشین اسدپور

سلام الان صورتم با روغن داغ سوخت فوریی از این پماد زدم دیگه نمیخواد به پزشک مراجعه کنم واسه موندن لکه یا خودش برطرف میشه

داروی

سلام بله این دارو می تواند موثر باشد اما حتما باید با اجازه و طبق نظر پزشک مصرف شود.

Nurse.narges

برای سوختی صورت اصلا نباید سیلور استفاده بشه تیره میکنه پوست رو برای سوختی صورت گردن و ناحیه تناسلی از پماد نیترو استفاده می‌شود

hadi

سلام ایا میشه این پوماد سیلور را همزمان با کرم ترمیم کننده پوست سیکابیو استفاده کرد برای درمان سوختگی درجه دو

ارسال جواب

داروی

سلام بهتر است که از مصرف همزمان دارو های مختلف به یک منظور خودداری کنید. سعی کنید ابتدا با مصرف دارو سوختگی را به طور کامل درمان کنید سپس داروهای ترمیم کننده پوست را مصرف کنید.

ترانه

میشه برای زخم بریدگی هم ازش استفاده کرد؟

ارسال جواب

داروی

از این دارو برای درمان عفونت ناشی از سوختگی استفاده می شود. برای بریدگی و زخم جایگزین های مناسب تری وجود دارد.

user6657399

سلام میخاستم بپرسم ازاین کرم میشه برای بیماری پوستی داالصدف استفاده کرد

ارسال جواب

داروی

سلام این دارو برای درمان عفونت ناشی از سوختگی استفاده می شود، برای درمان بیماری پوستی با توجه به نظر پزشک از داروهای دیگری استفاده نمایید.

محمد

با سلام این پماد توسط پزشک جراح عمومی برای درمان شقاق مقعد تجویز شده است آیا مورد تایید شما نیز میباشد؟ با تشکر.

ارسال جواب

داروی

سلام پزشک حتما صلاح دانسته که این دارو را برای شما تجویز کرده است اما شما می‌توانید با پزشک دیگری نیز مشورت کنید.

شهرام

سلام همسرم بارداره و تو سه ماهه اخر بارداریه قسمت ران پاش سوخته با اب جوش ولی بدون اینکه بفهمه ضرر داره از پماد سیلور سولفادیازین استفاده کرده.ایا به نظر شما مشکلی داره دو سه بار بیشتر استفاده نکرده.لطفا جوابم و سریعتر بدین که اگه مشکلی هست ببرم پیش دکتر.ممنون میشم

ارسال جواب

داروی

سلام بله حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا استفاده از این دارو در اواخر بارداری می‌تواند صدمات جدی به جنین وارد نماید.

شهرام

سلام همسرم بارداره و تو سه ماهه اخر بارداریه قسمت ران پاش سوخته با اب جوش ولی بدون اینکه بفهمه ضرر داره از پماد سیلور سولفادیازین استفاده کرده.ایا به نظر شما مشکلی داره دو سه بار بیشتر استفاده نکرده.لطفا جوابم و سریعتر بدین که اگه مشکلی هست ببرم پیش دکتر.ممنون میشم

ارسال جواب

داروی

سلام مصرف این دارو در ۳ ماهه آخر بارداری می تواند صدمات جدی به جنین وارد کند. فورا این موضوع را به پزشک اطلاع دهید.

سیدحسن

بعدازاستفاده ازاین پماد دستم ک برق گرفته بودش تاول زده..بازهم استفاده کنم چ چیزهای دیگه ای برای برق گرفتگی خوبه؟؟؟

ارسال جواب

داروی

سلام بهتر شما به پزشک مراجعه کنید تا پزشک با بررسی محل آسیب دیده، داروی مناسبی برای شما تجویز نماید.

مسعود خورشیدی

سلام استفاده از این پماد در ماه های اول بارداری آیا هیچ ضرری نمیتونه داشته باشه؟یا بهتره پماد رو عوض کنیم، توصیه شما چیه؟لطفا راهنمایی کنین، ممنون میشم

ارسال جواب

داروی

سلام انتظار نمیرود پماد سیلور سولفادیازین برای جنین مضر باشد. اما مصرف این دارو در اواخر دوران بارداری می تواند صدمات جدی به جنین وارد کند. اگر باردار هستید، پیش از استفاده از این دارو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

محمد صادقی

سلام صورتم اتیش گرفته توسط الکل رفتم دکتر از این پماد بهم ایا صورتم لکه بر میداره یا نه

ارسال جواب

سلیمی.

سلام.لطفا راهنماییم کنید.بنده ده سال پیش از مواد شیمیایی پیلینگ برای صورتم استفاده کردم.بعلت عدم مراعات نکات ایمنی یکبار در مقابل آفتاب قرار گرفتم و قسمتهایی روی خط خنده و گوشه ی لبها به سمت پایین و روی چونه ام احساس سوزش کردم. از اون پس داروهای پیلینگ رو قطع کردم.ولی تا کنون قرمزی و نازکی اون قسمتهای پوسنم همچنان باقی است.چه پیشنهادی دارید؟ چند شبه دارم از سیلور استفاده میکنم و روزها از آلفا.آیا برای ترمیم پوست جواب میده؟ یا اگر راه خوبی سراغ دارید برای رضای خدا بهم بگید.ممنونتونم

ارسال جواب

محسن شیردلی

سلام به همه بهترین راه برای سوالاتی که دارید پزشک میباشد و و اگر دسترسی ندارید و یا متاسفانه مشکل هزینه و غیره خب میتونید به اولین داروخانه محلتان مراجعه کنید و لااقل در بیشتر داروخانه ها اگر پزشک حضور نداشته باشد لااقل استاد داروساز و آشنا به عوارض داروها وغیره و وجود دارد که مشاوره رایگان دراختیارنان میگذارد که بنظرم نتیجه خوبی دارد .

داروی

سلام شما باید توسط پزشک معاینه شوید تا پزشک بتواند بهترین دارو را برای مشکلی که دارید، تجویز نماید.

فاطمه حسینی

سلام من پسرم یازده ماهه هس بااب جوش پاهاش سوخته ینی پوست شده از ران تاسری انگشتان پاش سوختگی درجه دو هس بردیم پیش دکتراز همین پماد و دوتادیگه هم دادده فعلاازدوتاش استفاده کردم ینی ازاین و یکی دیگه ک ب اسم نیتروفورازون ناژو 2درصد هستش باموپیروسین ینی اگه سه تاشوباهم ترکبی استفاده کنم ضرری داره یانداره من هر روز پاهاشو باشامپوبچه میشورم بعدخشک میکنم ازاین پمادمیزنم دوباره پانسمان میکنم ایاجاش هم ممیونه یاتمیزمیشه میره اگ بااین پمادا جاش نمیره لطفابهم بگین ازچی استفاده کنم ک جاش هیچ نمونه

ارسال جواب

داروی

سلام اگر دارو را طبق دستور پزشک و راهنمایی های موجود در بسته بندی دارو استفاده کنید، اثر بخش می باشد. برای استفاده همزمان پمادهای دیگر با سیلور سولفادیازین با پزشک مشورت کنید.

Nurse.narges

ترکیب سیلور و نیترو تا زمانی که زخم حالت پوست توتفرنگی نگیره باید ادامه پیدا کنه ترکیبشون مشکلی نداره زمانی ک احساس کردید پوست مثل توتفرنگی دون دون شده میتونید مصرف پماد رو قطع کنید و گاز وازلین استفاده کنید

سروه رحیمی

باسلام"من ماه هشتم بارداری هستم بدون اینکه بفهمم پمادسیلورخطرداره چهار روز مصرف کردم آیاخطری برای جنین داره درضمن روی نقطه سینه وگردن

ارسال جواب

داروی

سلام استفاده از این دارو در دوران آخر بارداری می‌تواند صدمات جدی به جنین وارد کند، اما با توجه به اینکه شما در ماه‌های اول بارداری هستید انتظار نمی رود به جنین آسیب رسیده باشد برای حصول اطمینان بیشتر حتما به پزشک مراجعه کنید.

پاشاپور

سلام دوروز پیش دستم باروغن سوخته از پماد استفاده کردم ولی هنوز زخم قرمز وبعضی جاهاش تاول داره میشه راهنمای کنید باید چیکار کنم ؟

ارسال جواب

داروی

سلام علائمی که ذکر کردید، جزو عوارض جانبی این دارو می باشد. فوراً به پزشک اطلاع دهید.

موسوی

سلام وقت بخیر.پای دخترم خورده به منقل وسوخته. توضیحات نوشته بود باید قبل از استفاده محل زخم رو تمیز کنیم. میخواستم بدونم با چه موادی تمیز کنم؟

ارسال جواب

داروی

سلام قبل از استفاده از این پماد محل زخم را به طور کامل با آب شستشو دهید و سپس از این پماد استفاده کنید.

حمید سادات

سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران خواستم عرض کنم اگر مقداری از این پماد به انگشتان دستمان مانده باشد و به چشمامون بخورد .باید چه کاری انجام داد تا قرمزی چشم و خارش چشم از خوردن این پماد رو ازبین ببره سپاس از جوابتون

ارسال جواب

داروی

سلام این پماد نباید وارد چشم شود. اگر دارو وارد چشم شد، چشم را به سرعت با آب فراوان شستشو بدهید. اگر سوزش و قرمزی چشم همچنان ادامه پیدا کرد و یا تشدید شد، به پزشک مراجعه نمایید.

حمید سادات

سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران اگر این پماد مقداری که به انگشتان دست مانده باشد و به چشم برخورد داشته باشه .برای قرمز شدن چشم و خارشش چه راه حلی دارید سپاس از جوابتون

ارسال جواب

داروی

سلام از ورود این پماد به چشم خودداری کنید. اگر دارو وارد چشم شد، چشم ها را با آب فراوان شستشو دهید. اگر سوزش چشم برطرف نشد، به مراکز درمانی مراجعه نمایید.

احمدپاسالاری

این پماد براسوختگی ناشی از اسهال وادرار مناسبه؟

ارسال جواب

داروی

سلام بله این دارو برای ادرار سوختگی موثر می باشد. قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

محسن شیردلی

تشکر سپاس از راهنمایی کامل در کانال خوبتان به جوابی که میخواستم رسیدم . ممنون

ارسال جواب

عادلی

بعداز استفاده ازپماد ترشح زرد میده واز روی پا پاک نمیشه دلیلش چیه؟؟؟

ارسال جواب

داروی

سلام شما حتما باید این موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید و در این باره با او مشورت کنید تا علت مشخص شود.

مصطفی

سلام برای زخمها و سوزشهای ناشی از استفاده از واجبی خوبه؟

ارسال جواب

Maedehtabrizi

سلام پسر من ۶ سالشه و فاویسم داره امروز پاش با چایی سوخت بردیم دکتر پماد سیلورسولفادیازین داد الان یکبار براش زدم و پانسمان کردم اما دیدم نوشته برای فاویسم خوب نیست.الان من باید چکار کنم چه پمادی جایگزین بزنم؟سوختگیش درجه یک هستش تاول زده و پوست پاش کمی رفته

ارسال جواب

داروی

برای حصول اطمینان از مضر بودن و یا نبودن این پماد برای بیمار فاویسم، باید با پزشک مشورت کنید. به پزشک اطلاع دهید و سپس طبق نظر پزشک دارو مصرف کنید.

نعمتی

با سلام و وقت بخیر چند روز میشه از این پماد استفاده کرد من تحت نظر پزشک سه تا از این پماد در مدت ۵روز برای سوختگی درجه دو روی پا استفاده کردم ولی نمیدونم کی قطع کنم دکتر برای بعدش کرم اد تجویز کردن اما زخمم هنوز خوب نشده که AD بزنم ممنون مبشم راهنمایی بفرمائید دکتر هم پزشک بخش اورژانس بیمارستان سوختگی بودن سختگی هم با نصف لیوان نسکافه داغ بدون شکر بود چون جوراب داشتم موقع در آوردن جوراب پوست پام کنده شد

ارسال جواب

داروی

مدت زمان مصرف این دارو را باید پزشک با توجه به محل آسیب دیده تعیین کند. حتما با پزشک تماس بگیرید.

مرجان صالحی

باسلام وخسته نباشید من شکمم به قابلمه داغ خورد و سوخت و چندین روز هست که ازسیلور سولفادیازین استفاده میکنم ولی الان شدیدا گلودرد گرفتم و حتی اب دهانمم به زورقورت میدم در ضمن بچه یکسال و ۴ ماه هم دارم که شیرمیدم بهش لطفا بگید چیکارکنم بزلی گلوم دسترسی ب دکترندارم واقعا ازگلودرد دارم میمیرم

ارسال جواب

مرجان صالحی

البته فكرميكردم سرماخوردم كلي داروي گیاهی هم خوردم و قرص سرماخوردگی

داروی

گلودرد جزو عوارض جانبی این پماد است. اگر گلودرد دارید در اولین فرصت باید به پزشک مراجعه کنید. اینکه پماد سیلور سولفادیازین می تواند وارد شیر مادر بشود و به کودک آسیب برساند هنوز مشخص نشده است. اگر به کودک خود شیر می دهید از این پماداستفاده نکنید.

mary

این پماد برای سوختگی تکسط قابلمه قابل استفاده است؟

ارسال جواب

داروی

بله می توانید با نظر پزشک استفاده کنید.

مهسا نوری

مصرف این پماد در ماه ۸ ام بارداری منعی دارد؟

ارسال جواب

داروی

انتظار نمی رود این دارو برای جنین آسیب زا باشد اما در ماه های آخر بارداری و نزدیک زایمان مصرف این پماد می تواند صدمات جدی به جنین وارد کند.با توجه به اینکه در دوران اواخر بارداری هستید از این دارو استفاده نکنید.

ali poormehr

این پماد برای رد قابلمه داغ روی پا تاثیرگداره؟

ارسال جواب

داروی

بله می تواند موثر باشد با نظر پزشک مصرف کنید.

Ramin gh

پوستم در اثر حمام آفتاب ۵ ساعت خیلی سوخته آیا سیلور سولفا دیازین می شود مصرف کرد یا نه.یا داروی دیگر باید مصرف کرد.

ارسال جواب

داروی

به پزشک مراجعه کنید اگر نیاز به مصرف دارو بود سپس از دارو استفاده کنید.

Ramin gh

سلام در اثر حمام آفتاب ۵ ساعت خیلی بدنم سوخته سوزش و قرمزی زیاد آیا مصرف پماد سوار سولفا دیازین توصیه می شود یا نه.چه دارویی توصیه می شود .ممنون

ارسال جواب

داروی

شما حتما باید توسط پزشک متخصص معاینه شوید سپس اقدام به مصرف دارو نمایید.

ملیکا موحد

در روز چند بار باید محل سوختگی رو با پماد سیلور سولفادیازین پوشش بدیم؟

ارسال جواب

داروی

این پماد معمولا ۱ یا ۲ بار در روز مورد استفاده قرار می گیرد.

نازنین

سلام من زگیل داشتم روی پام، کرایو کردم، دکتر نوشته پماد سیلور سوفودیازین رو. باعث میشه زودتر لکشون از بین بره؟ دقیقا برای چی اینو نوشته دکتر؟

ارسال جواب

داروی

این دارو آنتی بیوتیک است. در مورد علت تجویز دارو با پزشک‌ خود گفت و گو کنید.

ali

پماد سیلور سولفادیازین چند بار در روز و چه زمانی باید مصرف شود؟

ارسال جواب

داروی

پماد سیلور سولفادیازین معمولا یک یا دو نوبت در روز باید مصرف شود.

نیمامحمدی

داخل توضیحات گفتید در دوران بارداری نمیشه استفاده کرد؛ چه پمادی رو بعنوان جیگزین معرفی می کنید؟

ارسال جواب

داروی

برای جایگزین کردن دارو حتما با پزشک مشورت کنید.

مریم محمدی صدیق

سلام وقتتون بخیر من تا سوختم روی زخمم زینک زدم و بعد که اینو خریدم اونو شستم یه کم رو پوست موند ولی الان از این پماد زدم دست میکشم رو پوستم پوستم شل میکنه چیکار کنم

ارسال جواب

داروی

این موضوع را به پزشک اطلاع بدهید و با او مشورت کنید.

الهه علیزاده

پماد سیلور سولفادیازین باعث درمان اون سوختگی میشه فقط یا اینکه به پاک شدن لک سوختگی هم کمک میکنه ؟

ارسال جواب

داروی

این دارو برای درمان عفونت های جدی در قسمت هایی که دچار سوختگی شده اند استفاده می شود.

Zahra

برای آفتاب سوختگی پوست از این پماد میشه استفاده کرد؟

ارسال جواب

داروی

خیر این دارو برای سوختگی های درجه ۲ و ۳ استفاده می شود.

سهرابی

سلام از این پماد برای بهبود زخمی که بخیه بلفارو پلاستی هم استفاده میشود؟

ارسال جواب

داروی

خیر برای این منظور کاربردی ندارد.

heli

این پماد برای آفتاب سوختگی پوست میشه استفاده کرد؟

ارسال جواب

داروی

این دارو برای سوختگی های درجه ۲ و ۳ استفاده می شود.

samir

سلام برای زخم جای قدیمی دست چه چیزی خوب است؟

ارسال جواب

داروی

با پزشک متخصص پوست برای دریافت بهترین ضد لک مشورت کنید.

nazi

سلام برای سوختی دست میشه استفاده کرد؟

ارسال جواب

داروی

بله می توانید استفاده کنید.

سحر محمدی

مدت زمان مصرف این دارو چقد هست ؟

ارسال جواب

داروی

مدت زمان مصرف این دارو بسته به شرایط شما، وخامت وضعیت و نظر پزشک متغیر است.

امید رضا

میشه برای زخم حاصل از بریدگی دست هم از پماد سیلور سولفادیازین استفاده کرد ؟

ارسال جواب

داروی

از پماد سیلور سولفادیازین بر روی زخم استفاده نکنید.

مونارحیمی

سلام من پام آب جوش ریخته پوستش از بین رفته از این پماد میزنم ولی دو روزه که پام متورم شده دلیلش از این پماده یا دلیل دیگه ای داره؟

ارسال جواب

داروی

مثرف دارو را قزع کنید و فورا به پزشک اطلاع دهید

نیلوفر مرادی

سلام من دستم یه هفتس سوخته ازاین پماداستفاده میکنم پمادش خوبه ولی چراخوب نمیشه؟

ارسال جواب

داروی

باید زمان لازم برای ترمیم طی شود. با پزشک مشورت کنید.

محمدی

برای درمان عفونت سوختگی می‌خوام استفاده کنم نحوه مصرف رو میگید لطفا؟

ارسال جواب

داروی

قبل و پس از مصرف پماد سیلور سولفادیازین دستان خود را بشویید. افرادی که  پماد سیلور سولفادیازین را برای زخم های ناشی از سوختگی مصرف میکنند باید از دست کش های یک بار مصرف استریل استفاده کنند. جهت پیشگیری از تشدید عفونت، ناحیه تحت درمان با سیلور سولفادیازین را تا جایی که ممکن است تمیز نگه دارید. پیش از مصرف دارو قسمت مورد نظر پوست را بخوبی تمیز کرده و دارو را بصورت مساوی (یکنواخت) روی پوست بمالید. کرم سیلور سولفادیازین معمولا یک یا دو نوبت در روز مصرف میشود. زخم های ناشی از سوختگی باید بصورت مداوم با این دارو پوشش داده شوند. لزومی به استفاده از دارو در ناحیه های بهبود یافته پوست وجود ندارد.

سارا

سلام خسته نباشید من دستم با بخار کتری یه مقدار خيلي کمش سوخت اندازه یه گردو و آلفا زدم بدتر چرکی شد رفتم پزشک مراجعه کردم این پماد سیلور سولفات و کپسول سفالکسین دادن در عرض دو سه روز استفاده کامل خشک شد چرک دستم اما بعد از روز چهارم دونه های ریزی زد و اندازه یک کف دست از پوستم دونه دونه ریز و وخیلی کبود و قرمزه نمیدونستم عوارضش باشه الان خوندم دیدم هیلی نگرانم ک رنگ پوستم همون قرمز بمونه و جوشا ریز خيلي اذیتم میکنن و درد دارن و میخارن برا رفع عوارض ام راهی هست؟؟ و اینکه رنگ پوست از حالت قرمزی و کبودی. ب حالت اول برمیگرده؟

ارسال جواب


ارسال دیدگاه برای پماد سیلور سولفادیازین

شما می توانید سوال های خود را در انجمن پرسش و پاسخ وب سایت داروی مطرح کنید و پزشکان و متخصصین داروی در این رابطه پاسخ دهند.

برای ارسال دیدگاه در این وب سایت شما بایستی قوانین وب سایت را در این رابطه مطالعه کنید.