لووفلوکساسین چیست؟

لووفلوکساسین یک آنتی بیوتیک فلوروکوئینولون (flor-o-KWIN-o-lone) است که با باکتری های موجود در بدن مبارزه می کند.

لووفلوکساسین برای درمان عفونت های باکتریایی پوست، سینوس ها، کلیه ها، مثانه یا پروستات استفاده می شود. لووفلوکساسین همچنین برای درمان عفونت های باکتریایی منجر به برونشیت یا پنومونیا می شوند و همین طور درمان افرادی که در معرض سیاه زخم قرار دارند هم مورد استفاده قرار می گیرد.

آنتی بیوتیک های فلوروکوئینولون می توانند منجر به عوارض جانبی جدی یا غیرفعال کننده ای شوند که ممکن است برگشت ناپذیر باشند. لووفلوکساسین تنها باید برای عفونت هایی مصرف شود که با آنتی بیوتیک های ایمن تر قابل درمان نیستند.

لووفلوکساسین همچنین می تواند برای اهدافی مورد استفاده قرار گیرد که در این راهنمای دارویی ذکر نشده است. 

اطلاعات مهم

لووفلوکساسین می تواند منجر به تورم یا پاره شدن تاندون شود، به ویژه اگر سن شما بیشتر از 60 سال باشد، یا داروهای استروئیدی مصرف می کنید یا پیوند کلیه، قلب یا ریه داشته اید.

قبل از مصرف این دارو

اگر به لووفلوکساسین یا سایر فلوروکوئینولون ها (سیپروفلوکساسین، گمیفلوکساسین، موکسیفلوکساسین، نورفلوکساسین، اوفلوکساسین، و غیره) حساسیت دارید، نباید از این دارو استفاده کنید.

برای اطمینان از این که مصرف لووفلوکساسین برای شما امن است، اگر تا به حال به هر یک از موارد زیر مبتلا بوده اید، به پزشکتان اطلاع دهید:

  • مشکلات تاندون، مشکلات استخوانی، آرتریت یا سایر مشکلات مفصلی (به ویژه در کودکان)؛
  • کندی ضربان قلب یا دیگر اختلالات ریتم قلب (به ویژه اگر برای درمان آن دارو مصرف می کنید)؛
  • سندرم QT طولانی (در شما یا یکی از اعضای خانواده)؛
  • بیماری کبد یا کلیه؛
  • بیماری صرع یا سایر بیماری های تشنجی؛
  • اختلالات عصبی؛
  • سطح پایین پتاسیم در خون (هیپوکالمی)؛ یا
  • اگر از رقیق کننده های خون (وارفارین، کومادین، جانتوون) مصرف می کنید و تست های زمانی "INR" یا پروترومبین دارید.

لووفلوکساسین می تواند کنجر به تورم یا پاره شدن تاندون (فیبری که استخوان را به عضلات بدن متصل می کند) شود، به ویژه در تاندون آشیل پاشنه پا. این می تواند در طول درمان یا تا چند ماه پس از توقف مصرف لووفلوکساسین اتفاق بیافتد. اگر بیش از 60 سال دارید، یا داروهای استروئیدی مصرف می کنید، یا پیوند کلیه، قلب، یا ریه داشته اید، احتمال وقوع مشکلات تاندون در شما بسیار بیشتر است.

از دادن این دارو بدون دستور پزشک به کودکان اکیدا خودداری کنید. احتمال ابتلا به مشکلات تاندون یا مفصل در کودکانی که لووفلوکساسین مصرف می کنند بسیار بیشتر است.

مشخص نیست که آیا این دارو به جنین آسیب می رساند یا خیر. اگر باردارید یا قصد بارداری دارید به پزشکتان اطلاع دهید.

لووفلوکساسین می تواند به شیر مادر منتقل شود و می تواند برای کودک شیرخوار مضر باشد. در هنگام مصرف این دارو از شیردهی پرهیز کنید.

نحوه مصرف لووفلوکساسین

تمام دستورات روی برچسب دارویتان را به دقت دنبال کنید. این دارو را بیشتر یا کمتر یا طولانی تر از میزان تجویز شده مصرف نکنید.

هر روز در زمان مشخصی، لووفلوکساسین را همراه با آب میل کنید. مصرف مایعات بیشتر برای حفظ عملکرد درست کلیه هایتان در طول مصرف این دارو شدیدا توصیه می شود.

قرص های لووفلوکساسین را می توانید همراه با غذا یا بدون غذا مصرف کنید.

محلول (مایع) خوراکی لووفلوکساسین را با معده خالی، حداقل یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا مصرف کنید.

داروی مایع را با استفاده از سرنگ، قاشق یا فنجان مخصوص دوز دارویی مصرف کنید. اگر ابزار مناسب ندارید، از داروسازتان بخواهید.

این دارو را به طور کامل در مدت زمان مشخص شده مصرف کنید. ممکن است علائم شما قبل از پاکسازی کامل عفونت از بدنتان، بهبود یابند. حذف کردن دوزهای تجویز شده می تواند خطر ابتلا به عفونت بیشتر و مقاوم به آنتی بیوتیک ها را افزایش دهد. لووفلوکساسین عفونت های ویروسی مانند آنفولانزا یا سرماخوردگی را درمان نمی کند.

این دارو را به شخص دیگری (به ویژه یک کودک) ندهید، حتی اگر علائم مشابهی داشته باشد.

این دارو می تواند باعث پاسخ مثبت اشتباه تست غربالگری اعتیاد شما شود. اگر برای غربالگری اعتیاد نمونه ادرار می دهید حتما به کارمند آزمایشگاه اطلاع دهید که لووفلوکساسین مصرف می کنید.

این دارو را در دمای اتاق و به دور از گرما و رطوبت نگه دارید. بعد از مصرف درب بطری را محکم ببندید.

اگر مصرف یک دوز را فراموش کنم چه اتفاقی می افتد؟

به محض یادآوری، دوز فراموش شده را مصرف کنید. اگر به زمان مصرف دوز بعدی نزدیک هستید، می توانید از مصرف دوز فراموش شده صرفنظر کنید. برای جبران دوز فراموش شده اکیدا از مصرف مقدار بیشتر از دوز معین خودداری کنید.

اگر اوردوز کنم چه اتفاقی می افتد؟

در صورت اوردوز سریعا با اورژانس تماس بگیرید یا به بیمارستان مراجعه کنید.

در هنگام مصرف لووفلوکساسین از چه چیزهایی باید اجتناب کنم؟

این دارو می تواند تفکر یا واکنش شما را مختل کند. اگر رانندگی می کنید یا کاری انجام می دهید که به هوشیاری نیاز دارد، بسیار مراقب باشید.

داروهای آنتی بیوتیک می تواند باعث اسهال شود، که ممکن است نشانه یک عفونت جدید باشد. اگر دچار اسهال آبکی یا خونی شدید، با پزشکتان تماس بگیرید. بدون دستور پزشکتان از داروهای ضد اسهال استفاده نکنید.

از قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا تخت های برنزه اجتناب کنید. لووفلوکساسین می تواند باعث افزایش احتمال آفتاب سوختگی شما شود. در خارج از منزل لباس پوشیده بپوشید و از کرم ضدآفتاب (SPF 30 یا بالاتر) استفاده کنید. اگر بعد از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، آفتاب سوختگی شدید، قرمزی، خارش، بثورات جلدی و تورم داشتید، با پزشک خود تماس بگیرید.

عوارض جانبی لووفلوکساسین

اگر علائم واکنش آلرژیک (کهیر، تنفس دشوار، تورم در صورت یا گلو)، یا یک واکنش شدید پوستی (تب، گلودرد، سوزش چشم، پوست دردناک، بثورات پوستی قرمز یا بنفش که گسترش می یابد و موجب پوسته پوسته شدن پوست می شود) داشتید، سریعا به اورژانس مراجعه کنید.

لووفلوکساسین می تواند منجر به تورم یا پاره شدن تاندون شود. لووفلوکساسین همچنین می تواند اثرات جدی ای بر روی اعصاب شما داشته باشد، و می تواند باعث آسیب دائمی به اعصابتان شود. در صورت مواجه شدن با هر یک از موارد زیر، سریعا مصرف دارو را قطع کرده و با پزشکتان تماس بگیرید:

  • علائم پارگی تاندون – درد ناگهانی، تورم، کبودی، حساسیت به لمس، سفتی، مشکلات حرکتی، یا صدای ضربه محکم یا ترکیدن در هر یک از مفاصلتان (مفصل را تا زمانی که به یک مرکز مراقبت های پزشکی برسید بدون حرکت نگه دارید)؛ یا
  • علائم عصبی - بی حسی، سوزن سوزن شدن، درد سوزاننده، یا حساسیت بیشتر به دما، حساسیت به نور، و یا حساسیت کلی بدن.

اگر دچار هر یک از موارد زیر شدید، مصرف لووفلوکساسین را متوقف کنید و با پزشکتان تماس بگیرید:

  • درد شدید معده، اسهال آبکی یا خونی؛
  • ضربان قلب سریع و یا تپش قلب، لرزش در قفسه سینه، تنگی نفس و سرگیجه ناگهانی ( مانند احساس غش کردن)؛
  • علائم اولیه هرگونه بثورات پوستی، مهم نیست که چقدر خفیف باشد؛
  • گیجی، توهم، کابوس، پارانویا، افسردگی، داشتن افکار در مورد صدمه زدن به خودتان؛
  • ضعف عضلات، مشکلات تنفسی؛
  • ضعف ناگهانی یا احساس ناخوشی، تب، لرز، گلودرد، تورم غدد، زخم های دهان، کبودی یا خونریزی آسان؛
  • تشنج؛
  • افزایش فشار داخل جمجمه - سردرد شدید، زنگ زدن گوش، سرگیجه، حالت تهوع، مشکلات بینایی، درد پشت چشم؛ یا
  • مشکلات کبدی – درد بالای معده، از دست دادن اشتها، ادرار تیره، مدفوع خاکستری، زردی (زرد شدن پوست یا چشم).

عوارض جانبی معمول این دارو می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • تهوع، یبوست، اسهال؛
  • سرگیجه؛ یا
  • سردرد.

این لیست عوارض جانبی کامل نیست و ممکن است عوارض جانبی دیگری هم رخ دهد. در مورد عوارض جانبی با پزشک خود مشورت کنید.

کدام داروهای دیگر بر لووفلوکساسین تاثیر می گذارند؟

مصرف همزمان برخی از دارو ها می تواند اثر بخشی لووفلوکساسین را شدیدا کاهش دهد. اگر هر یک از داروهای زیر را مصرف می کنید، دوز لووفلوکساسین را دو ساعت قبل یا دو ساعت بعد از مصرف داروهای دیگر مصرف کنید.

  • آنتی اسیدهای حاوی منیزیم یا آلومینیوم (مانند مالوکس، میلانتا، یا رولایدز)، یا داروی زخم سوکرالفیت (کارافیت)؛
  • پودر دیدانوسین (ویدکس) یا قرص های جوشان؛ یا
  • مکمل های ویتامین یا معدنی که حاوی آلومینیوم، آهن، منیزیم یا روی باشند.

در مورد تمام داروهایی که مصرف می کنید یا مصرف آن ها را شروع یا متوقف کرده اید، به پزشکتان اطلاع دهید، به ویژه موارد زیر:

  • دیورتیک یا "قرص آب"؛
  • تئوفیلین؛
  • داروهای خوراکی دیابت؛
  • داروهای تنظیم ریتم قلب – آمیودارون، دیسوپیرامید، دوفتیلاید، دروندارون، پروکاینامید، کوئینیدین، سوتالول، و غیره؛
  • داروهای درمان بیماری های روانی یا افسردگی – آمیتریپتیلین، کلومیپرامین، دسیپرامین، ایلوپریدون، ایمیپرامین، نورتریپتیلین، و غیره؛ یا
  • NSAID ها (داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی) - آسپرین، ایبوپروفن (آدویل، موترین)، ناپروکسن (آلو)، سلکوکسیب، دیکلوفناک، ایندومتاسین، و غیره.

این لیست کامل نیست. داروهای دیگری هم می توانند با لووفلوکساسین تداخل داشته باشند، از جمله داروهای تجویزی و بدون نسخه، ویتامین ها و محصولات گیاهی. تمام تداخلات احتمالی در این راهنمای دارویی ذکر نشده اند.

پرسش سوال

اگر هنوز سوالی در رابطه با لووفلوکساسین دارید. میتوانید آن را در انجمن پرسش و پاسخ مطرح کرده و متخصصین مربوطه در وب سایت به آن جواب دهند.

مترجم: فاطمه فرجی
نوشته شده در 28 بهمن 1396
مرجع : www.drugs.com




دیدگاه کاربران درباره لووفلوکساسین

عبدالله محمدی

من ۲۶ ساله هستم برام مشکل ی نداشته باشد

ارسال جواب

داروی

سلام خیر اگر دارو را مطابق دستور پزشک و با دوز تجویز شده در مدت زمان توصیه شده مصرف نمایید، مشکلی پیش نمی آید.

اسماعيل شريفي

سلام ،بنده ي مدت سوزش و خارش قسمت اندام تناسلي داشتم اما تمام ازمايشام نرمال و هيج عفونتيم نشون نميداد،بعد كه پيش چند تا از پزشكان رفتم به دليل حساسيت رو سلامتي يكي از دكتر ها قرص لووفلوكساسين رو تجويز كرد كه مصرف كردم بعد از جند هفته متوجه درد زانو شدم بصورت خفيف در حالت جمع الان مطالعه كردم و ديدم كه به تاندون اسيب ميزنه و من دقيقا جاي عمل رباط سليبيم درد داره ،ميخواستم ببينم چيكار كنم كه به تاندونم اسيب نرسه ،قرصارم ديكه مصرف نميكنم ،ممنون

ارسال جواب

داروی

سلام شما باید به یک پزشک متخصص مراجعه کنید که کمک کند تاندون های خود را تقویت کنید، تا موجب آسیب بیشتر نشود.

ابراهيم سخاوت

دكترمن اين قرص لووفلوكساسسن٥٠٠روهر١٢ساعت يك بارتجويز كرده ومن ساعت يك ظهرويك شب مصرف ميكنم دركنارش قرص اموكسلين ٥٠٠هم مصرف ميكنم مشكلي ندارد؟

ارسال جواب

داروی

سلام برای مصرف همزمان این داروها تا کنون عوارضی گزارش نشده است. اما در صورت بروز هرگونه مشکل، در اسرع وقت به پزشک خود اطلاع دهید.

احمدی

ببخشیدمن شیرمیدم میخواستم ببینم .آیاازلووفلوکساسین 500استفاده میکنم مشکلی برابچه ایجادمیکنه مجبورم بخورم چون ریه هاعفونت کرده نخورم خوب نمیشم .راستی بچه ام هم هفده ماهشه

ارسال جواب

داروی

سلام هنگام استفاده از این دارو بهتر است که کودک از شیر مادر تغذیه نکند. با پزشک خود مشورت کنید تا راه حل بهتری در نظر گرفته شود.

سعید صلاح فرد

سلام دو روز پیش به خاطر سرفه نسبتا شدید رفتم پیش یک متخصص داخلی که لووفلوکساسین ۷۵۰ نوشت امروز دومیشو خوردم که اسهال و تهوه و بد خوابی باعث شد یه سرچ در مورد دارو بزنم الان دارم به این فکر میکنم که چه غلطی کردم رفتم پیش متخصص قربون اون سرفه های پریشبی اگه ممکنه کمکم کنید فقط نگید به پزشک مراجعه کن که از پزشک در حد عزائیل میترسم

ارسال جواب

داروی

سلام شما دچار عوارض مصرف این دارو شده اید و باید مصرف دارو را متوقف کنید. اما برای درمان هیچ راهی به جز مراجعه به پزشک وجود ندارد. بدون تشخیص و آزمایش نمی توان راهی برای درمان ارائه کرد.

وازریک بیگیان

سلام مادرم نارحتی ریه و تنگی نفس دارد و از دستگاه بای پد و اکسیزن استفاده میکند هفته پیش رفتیم دکتر ریه و قرص لووفلوکساسین 500 15 عدد هر 12 ساعت تجویز کرد 2 روز استفاده کرد ولی لرزش بدن و بی حالی گرفت میخواستم بدونم ربطی به اون قرص داره یا ن مرسی از راهنمایتون از تهران هستم نارمک

ارسال جواب

داروی

سلام علائمی که ذکر کردید، جزو عوارض جانبی این دارو می باشند. مصرف لووفلوکساسین را متوقف کنید و به پزشک مراجعه نمایید.

وازریک بیگیان

سلام مادر من بیماری ریه و تنگی نفس داره و از دستگاه بای پپ و اکسیزن استفاده میکنه 2هفته پیش وقت دکتر ریه تو بیمارستان مسیح دانشوری داشتیم و دکترش 15 عدد قرص لووفلوکساسین500 هر 12 ساعت تجویز کرد با گذشت 2 روز از استفاده از این قرص مادرم لرزش بدن و بی حالی گرفت میخواستم بدونم از عوارض این قرص بوده مرسی از راهنمایتون از تهران منطقه نارمک هستم در ضمن مادرم 77 سالشه و سال 95 سکته مغزی هم کرده که الان خدا رو شکر بد نیست

ارسال جواب

داروی

سلام مشکلات بیان شده جز عوارض مصرف این دارو است. بهتر است که در اسرع وقت موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید.

نسرین کاشفی

سلام من دوهفته پیش یه سرما خوردگی داشتم که خود درمانی کردم ولی خوب نشدم

ارسال جواب

داروی

سلام خودسرانه دارو مصرف نکنید و به پزشک مراجعه کنید تا بهبودی کامل حاصل شود.

سیدحبیب

سلام من۳۲سالمه وبیماری سیکل سل دارم.مشکل عفونت ریه دارم ودکتربرام لووفلوکسین۵۰۰برام نوشته ولی توی اینترنت که سرچ کردم وخطراتش رودیدم منصرف شدم.لطفاراهنمایی کنید

ارسال جواب

داروی

سلام در مورد نگرانی های خود با پزشک مشورت کنید، اما نباید مصرف دارو را بدون دستور پزشک قطع کنید. این کار ممکن است شما را با خطرات بیشتری مواجه کند.

علی

سلام پزشک بخاطر عفونت معده این قرص رو برام تجویز کرد ومن هم استفاده کردم و الان تب و لرز زیاد دارم ، وبدن درد و سرگیجه و ضعف عظلانی دارم چیکار کنم 48 سال هم سن دارم

ارسال جواب

داروی

سلام تمام علائمی که ذکر کردید از عوارض جانبی این دارو می باشند. از جمله تب و لرز، ضعف عضلانی و بدن درد. مصرف دارو را متوقف کنید و فوراً به پزشک مراجعه نمایید.

علی

سلام من 48 سال سن دارم به پزشک مراجع کردم بخاطر عفونت معده و من بعد از خوردن قرص تب و لرز شدید دارم وبدن درد و شب ها خوابم نمی بره وضعف عظلانی هم برام بوجود اومده چی کار کنم

ارسال جواب

داروی

سلام و عرض ادب. همه مواردی که ذکر کردید از عوارض جانبی این انتی بیوتیک میباشد که شما مبتلا به ان شدید ، مصرف دارو را متوقف کنید و حتما در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید

الهه قریبی

سلام تاندون دست من کش اومده قبلا والان برای مشکل ناراحتی معده به متخصص مراجعه کردم واین قرص رو تجویز کرد ۴۵ ساله هستم

ارسال جواب

داروی

سلام لووفلوکساسین میتواند باعث پاره شدن تاندون شود چنانچه دچار آین عارضه شدید مصرف دارو را متوقف کنید و به پزشک مراجعه کنید

رویا

با سلام چه مدت بعداز مصرف ۵ عدد کپسول لوو فلکساسین میشود ورزش کرد، بدون اینکه آسیبی به تاندون برسد؟

ارسال جواب

داروی

سلام در این مورد حتما با پزشک مشورت کنید و طبق دستورالعمل پزشک پیش بروید.

رویا

با سلام چه مدت بعداز مصرف ۵ عدد کپسول لوو فلکساسین میشود ورزش کرد، بدون اینکه آسیبی به تاندون برسد؟

ارسال جواب

امیر

برای عفونت گلویم این دارو برام تجویز شد در مصرف اولم که الان هست خیلی بیخواب و توهمی هستم هر فکری میاد تو سرم حاضرم گلوم عفونت داشته باشه ولی این توهمات رو نداشته باشم دسترسی به دکتر ندارم لطف کنید راهنمایی کنید(چرا دکتر این قرص رو که اینهمه عوارض داره رو تجویز میکنه)

ارسال جواب

داروی

سلام شما دچار عوارض شدید اول اینکه نحوه مصرف صحیح رو حتما مطالعه کنید و ببینید کجا کوتاهی کردید ، در مرحله بعد حتما باید مصرف دارو متوقف بشه و با پزشکتان تماس بگیرید .

سيامك

سينوسام درد ميكرد رفتم دكتر از اين قرصا بهم داد حالم خيلي بدتر شده خدا رو شكر فقط دو تا قرص خوردم به دوستان توصيه ميكنم به هيچ عنوان اين انتي بيوتيك رو مصرف نكنن عوارض جبران ناپذيري داره كه هزار برابر بدتر از بيماري اوليتون هست

ارسال جواب

سيامك

سينوسام چرك كرده اين دارو برام تجويز شد حالم خيلي بدتر شد اين دارو عوارض بسيار بدي داره به دوستان پيشنهاد ميكنم به هيچ عنوان اين انتي بيوتيك رو مصرف نكنن

ارسال جواب

بنفشه

من سه روز و روزى ١ عدد براى درمان عفونت ريه مصرف كردم. از زبان تا معده دچار درد وحشتناكى شدم و التهاب مرى پيدا كردم و زخم هاى دردناك روى زبانم. توهم شديد، افسردگى، افكار خودكشى، سر درد، زنگ گوش، بى خوابى، درد و ورم مچ پا، سرگيجه، غش، تارى ديد و غيره... اگر ديديد حتى يكى از اين موارد رو داريد نخوريد و ريسك نكنيد. اگر دكتر گفت تحمل كنيد عوارض بر طرف ميشوند زير بار نريد و دكترتون رو عوض كنيد

ارسال جواب

اصغر حاتمی

سلام

ارسال جواب

اصغر حاتمی

سلام من دو روزه مصرف کردم این قرص رو هر روز ۱ عدد روز اول فقط سرگیجه خیلی کم داشتم ولی روز دوم حالت تهوع و بیحالی و سنگینی معده و ضعف عضلات ساق پا هم بهش اضافه شد در ضمن قرص زینک پلاس هم باهاش خوردم الان میخواستم ببینم طبیعی هست این عوارض و باید ادامه بدم یا قطعش کنم ؟ ممنون از زحماتتون

ارسال جواب

داروی

سلام علائمی که بیان کردید، جز عوارض جانبی این دارو می باشد. مصرف لووفلوکساسین را متوقف کنید و به پزشک مراجعه کنید.

مرادی

سلام ،خانمم سه روزه پس از قطع مصرف سیپروفلوکساسین هنوزم در حین خواب با بیحسی بینی ولب بالا و دستاش از خواب بیدار میشه پس این عوارض کی تمام میشه؟

ارسال جواب

داروی

سلام شما حتما باید به پزشک مراجعه کنید و او را در جریان بگذارید تا به شما کمک کند.

سامان کرمی

سلام مصرف همزمان اسپری دهانی سرفلو با قرص لوفلوساکسن اختلال داره؟؟؟

ارسال جواب

داروی

در مورد تمام داروهای مصرفی خود از جمله داروهای با نسخه و یا بدون نسخه مثل ویتامین ها و داروهای گیاهی با پزشک مشورت کنید.

سامان کرمی

سلام اسپری استنشاقی سرفلو با این قرص اختلال داره؟::

ارسال جواب

داروی

سلام پیش از مصرف هر دارویی از جمله داروهای بانسخه و یا داروهای بدون نسخه با لووفلوکساسین،پزشک را در جریان بگذارید و با او مشورت کنید تا پزشک شما را راهنمایی کند.

داود صفاری

پدرم ۸۱سال دارد قرص قلب مصرف میکند دکتر قبلا نوشته بوده مصرف کرده ۵تا مونده انتهای گلوش نمدونم چرک داشته دکتر نوشته بوده روزی چند عدد مصرف کند ممنون

ارسال جواب

داروی

سلام این دارو را باید طبق نسخه تجویزی پزشک و با دوز توصیه شده مصرف نمایید. میزان و دوز مناسب دارو را از پزشک سوال کنید.

علی محمدی

سلام من 41سال دارم ده روز پیش تب و لرز و سرفه شدیدی داشتم دکتر گفت پنومونی و پنج تا قرص تاوانکس 500برام نوشت که روزی یکی میخوردم و روز دوم تبم قطع شد ولی الان چهار روزه که قرص ها تموم شده ولی سرفه هام علیرغم بهبود نسبی هنوز قطع نشده و از امروزم احساس میکنم گوش درد گرفتم(احتمالا عفونت به گوشم زده )آیا تاوانکس رو باید ادامه بدم؟

ارسال جواب

داروی

سلام در مورد ادامه یا قطع این دارو، حتما با پزشک مشورت کنید.

علیرضارمضانیان

سلام خسته نباشید .من امروز برای اولین بار از این قرص لووفلوکساسین استفاده کردم .وبعداز ۳ ساعت حالت تحول بهم دست داد واب زردی بالا میاوردم.ایاخوب بوده یا بد.ممنون

ارسال جواب

علیرضارمضانیان

سلام خسته نباشید .من امروز برای اولین بار از این قرص لووفلوکساسین استفاده کردم .وبعداز ۳ ساعت حالت تحول بهم دست داد واب زردی بالا میاوردم.ایاخوب بوده یا بد.ممنون

مریم

ایا بعدازاستفاده قرص لووفلوکساسین عوارض ان مثل سرکیجه رفع میشود.

ارسال جواب

داروی

سلام بله عوارض باید رفع شود اما اگر سرگیجه شما همچنان ادامه پیدا کرد و بهبود نیافت، حتما به پزشک مراجعه نمایید.

مریم

ایا قرص لووفلو کساسین بعد از مصرف عوارض ان مثل سرگیجه رفع میشود

ارسال جواب

داروی

سلام با گذشت زمان این عوارض برطرف می شوند. اگر عوارض ادامه پیدا کرد و یا تشدید شد حتما به پزشک اطلاع دهید.

عزیزی

سلام من عفونت دارم و با تجویز پزشک دارم لووفلوکساسین مصرف میکنم تا الان دو تا خوردم ولی تغییری نکردم

ارسال جواب

عزیزی

سلام من با تجویز پزشک دارم لووفلوکساسین میخورم تا الان دو تا خوردم ولی تغییری نکردم هنوز

ارسال جواب

داروی

سلام دارو را تا پایان دوره مصرف تجویز شده توسط پزشک مصرف نمایید. اگر بعد از پایان دوره، نتیجه ای نگرفتید مجددا به پزشک مراجعه نمایید.

لیلا

سلام من 38 سال دارم دکتر متخصص. پزشک عمومی چون دچار عفونت شدید مثانه این دارو داد ولی روزی 1 دونه گفت بخور امروز خوردم نمیدونم اگر حساسیت میده دیگه نخورم قرص عوض کنم یا به پزشک دیگه برم .ببخشید این دکتر میدونن حساسیت ویا عوارض داره چرا این قرص میدن خوب که جایی دیگه بهم بریزه وبه مشکل بخوریم .باتشکر از شما

ارسال جواب

داروی

ممکن است شما به این دارو حساسیت داشته باشید. به پزشک اطلاع دهید.

لیلاعرب

سلام من تاامروزکه سه روزمیشودسه عددقرص لووفلوکساسین البته با تجویز پزشک جهت معالجه ی سرفه و التهاب حلق وریه هام ..التهاب وسرفه هنوزسرجاشه امروز کلا درگیردردقفسه ی سینه شده ام بطوری که پایانی نداره باهرسرفه م دردقفسه دروسط سینه ام شدیدترمیشود..آیا از عوارض مصرف همین قص بوده است؟؟

ارسال جواب

داروی

سلام علائمی که دارید جزو عوارض جانبی این دارو می می باشد. مصرف لووفلوکساسین را متوقف کنید و به پزشک مراجعه کنید.

اکرم فراهانی

ایا مصرف قرص لووفلوکساسین با قرص های فشار خون ضررداره؟

ارسال جواب

داروی

سلام در مورد تمام داروهایی که مصرف می کنید، به پزشکتان اطلاع دهید تا دچار تداخلات دارویی نشوید. لووفلوکساسین با داروهای زیادی می تواند تداخل داشته باشد.

ماریا

سلام . مصرف این قرص بعد از ۲۴ ساعت با قرص اورژانسی تداخل داره؟

ارسال جواب

داروی

خیر اگر با ۲۴ ساعت فاصله باشد تداخلی ندارد.

لیدا

سلام,من برای درمان سینوزیت طبق تشخیص پزشک شروع به مصرف تاوانکس 500 کردم, تجویز پزشک 10 عدد بود که از روز سوم عوارض اون شروع به نشان دادن کردن از جمله سردرد شدید, سوزش چشم, گردن درد,گوش درد, درد کف دست و درد و سوزش شدید در ناحیه گونه.. ولی من چون نمیدونستم که اینها عوارض قرص هست همچنان ادامه دادم تا دوره 10 روزه تکمیل شد و هر روز بدتر شدم,الان که 3 روز از اون دوره میگذره کمی بهتر شدم ولی هنوز علایم در من وجود داره, میشه راهنمائیم کنید که احتیاج به ویزیت توسط پزشک دارم یا به تدریج عوارض از بین میره؟ ممنونم

ارسال جواب

داروی

بهتر است این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید تا برای درمان سریع تر عوارض به شما کمک کند. اگر عوارض تداوم پیدا کرد حتما به پزشک مراجعه کنید

ملیکا موحد

من داروی اعصاب مصرف میکنم لووفلوکساسین با داروی اعصاب تداخل داره؟

ارسال جواب

داروی

بله لووفلوکساسین با داروهای اعصاب تداخل دارویی دارد. نباید باهم مصرف شوند.

amir

اگر فرد بیماری سنگ کلیه داصته باشد میتونه از دارو استفاده کنه؟

ارسال جواب

داروی

اگر سنگ کلیه دارید، حتما پیش از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید از مضر نبودن این دارو برای خود اطمینان حاصل نمایید.

ali poormehr

این دارو در دوران بارداری برای مادر و جنین آسیب زا هست؟

ارسال جواب

داروی

مشخص نیست که این دارو میتواند به جنین آسیب برساند یا خیر. اگر باردار هستید، حتما به پزشک اطلاع دهید

farzane

مصرف قرص اعصاب با لووفلوکساسین منعی وجود دارد؟

ارسال جواب

داروی

بله لووفلوکساسین با داروهای اعصاب تداخل دارویی دارد و نباید باهم مصرف شوند.

نیمامحمدی

پدر بززگ من ۶۸ سالشونه میتونن از این دادو استفاده کنن؟ منع مصرف نداره یا خطرناک نیست؟

ارسال جواب

داروی

مصرف این دارو در افراد مسن ۶۰ سال به بالا می تواند سبب پارگی و یا تورم تاندون ها بشود. با نظر پزشک و در صورت ضرورت مصرف شود.

منصور عباسی

لطفا قطره یکبار مصرف و چگونگی ومدت نگهداری لووفلوکساسین در یخچال توضیح بفرمایید

ارسال جواب

داروی

این دارو را در محیط خنک، خشک و دور از گرما و تابش نور مستقیم نگهداری کنید.

نیلوفر مرادی

پس بنابراین لووفلوکساسین برای درمان تمام عفونت ها قابل استفاده است

ارسال جواب

داروی

این دارو برای درمان عفونت های باکتریایی استفاده می شود.

farzane

از لووفلوکساسینبرای درمان عفونت. پوستی هم میشه استفاده کرد ؟

ارسال جواب

داروی

بله این دارو برای درمان عفونت باکتریایی پوستی نیز قابل مصرف است.

امیدی فر

سن مصرف لووفلوکساسین چند است ؟

ارسال جواب

داروی

این دارو برای افراد زیر ۱۸ سال مجاز نیست و برای افراد بالای ۶۰ سال باید با احتیاط مصرف بشود.

mohamad

لووفلوکساسین رو افراد دیابتی میتونن استفاده کنند ؟

ارسال جواب

داروی

برای اطمینان از بی خطر بودن این دارو با پزشک خود گفت و گو کنید.

اکرم

من چندروز است که سینوسام عفونت کرده دکترقرص فلوکساسین تجویزکرده ولی فقط گفته شبی یکی مگرهر12 ساعت نبایدمصرف کرد

ارسال جواب

داروی

خیر دارو را طبق نظر پزشک خود مصرف کنید.

Zahra

درد پهلو میتونه از عوارضش باشه؟

ارسال جواب

داروی

ممکن است به دلیل مصرف دارو باشد. با پزشک مشورت کنید.

سهرابی

با سلام برای من 5 قرص برای 5 روز تجویز شده بود من اشتباهاً قرص چهارم را 7ساعت زودتر خوردم . نمی‌دانم چه کار کنم لطفاً راهنمایی بفرمایید.عفونت ادرار داشتم

ارسال جواب

داروی

این دارو برای اثر گذاری بیشتر باید هرروز در زمان معین و مشخص میل شود. با پزشک صحبت کنید.

samir

کسایی که سینوزیت دارند بدون تجویز هم میتونن مصرف کنند؟

ارسال جواب

داروی

خیر پیش از مصرف دارو برای اطمینان از بی خطر بودن این دارو با پزشک خود گفت و گو کنید.

heva

برای عفونت معده میشه مصرف کرد؟

ارسال جواب

داروی

این دارو برای عفونت های باکتریایی استفاده می شود.

samir

برای عفونت کلیه مورد استفاده قرار میگیره؟

ارسال جواب

اناهیتا

افراد فشار خون بالا میتونن استفاده کنند؟؟

ارسال جواب

داروی

برای اطمینان از بی خطر بودن این دارو با معالج خود مشورت نمایید.

صونا

میخواستم بدونم برای عفونت مثانه ورحم به من لووفلوکساسین ۵۰۰ داده شده پنج عدد بود مصرف کردم ولی فعلا بهبودی نداشتم برای تکرر ادرار اقدام کرده بودم چه مدت بعد دارو خوب میشم؟؟

ارسال جواب

داروی

اگر پس از پایان دوره بهبودی حاصل نشد حتما باید مجدد به پزشک‌ مراجعه کنید.

دادخواه

سلام من 8روز بود که از گلو درد ، درد قفسه و عفونت گلویم و سرفه های شدیدرنج می بردم امروز برایم تجویز شد حالا در صورتی که من قرص را صبح خوردم درحال حاضر ساعت ۴:۵۳صبح هنوز بیدارم چکار کنم دارو را مصرف کنم

ارسال جواب

داروی

بله ممکن است این دارو باعث بی خوابی و مشکلات خواب بشود. با پزشک در میان بگذارید و برای جایگزین کردن دارو و یا رفع بی خوابی مشورت کنید.

پریسا محمدی

سلام من بیمارس اسم دارم مصرف این دارو برام ایرادی نداره؟

ارسال جواب

داروی

با توجه به شرایطی که دارید، برای حصول اطمینان از اینکه این دارو  برای شما مضر هست یا نه، با متخصص معالج خود مشورت نمایید.


ارسال دیدگاه برای لووفلوکساسین

شما می توانید سوال های خود را در انجمن پرسش و پاسخ وب سایت داروی مطرح کنید و پزشکان و متخصصین داروی در این رابطه پاسخ دهند.

برای ارسال دیدگاه در این وب سایت شما بایستی قوانین وب سایت را در این رابطه مطالعه کنید.