آلندرونیت - فراموش کردن قرص استءوفوس ۷۰

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس افرا

افرا

سلام من امروز روز هفته چهارم مصرفم بود منتها یادم رفت و ی قرص ژلوفن استفاده کردم و نیم ساعت دیگه ی قرص انتی بیوتیک دارم من چهارشنبه هفته پیش چهارتا از دندونامو ایمپلنت کردم و بخاطر اون دکتر قرص ژلوفن و انتی بیوتیک داده ک تایم بندی کردم و از اون روز دارم مرتب میخورم من الان ک باید قرص میخوردم و ناشتا هم میبودم فراموش کردم و قرصهای دندونمو خوردم .الان چیکار کنم

0 امتیاز

28 مرداد 1399 06:57

1258

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام اگر قرص را به صورت روزانه و ناشتا مصرف میکنید و فراموش کردید در یک روز که ناشتا بودید قرص را مصرف کنید تا فردا صبر کنید و داروی فراموش شده را رها کنید . دو قرص را در یک روز مصرف نکنید.

اگر به صورت هفته ای ی بار از دارو استفاده می‌کنید و در زمان و روز معین فراموش کردید دارو را مصرف کنید فردای آن روز داروی فراموش شده را مصرف کنید و دوباره به سیکل برنامه هفتگی برگردید.

❌دو قرص در یک روز مصرف نکنید .

0 امتیاز

05 شهريور 1399 18:54

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی آلندرونیت

آلندرونیت اسید یا آندرونیت سدیم با نام تجاری فوساماکس از دسته دارو های بیس فسفونات ها هست ، که در درمان پوکی استخوان ، نرمی استخوان و بیماری های اسکلت ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

چرا آلندرونیت رو جمعه ها بایدمصرف کرد؟ وابستگی مصرف آلندرونایت با درد ساق و مچ پا عوارض آلندرونیت در جراحی دندان عقل نهفته زمان ناشتا بودن قبل از حوردن الندرونیت چه مدت یا چند ساعت باید ب تکرار مصرف دارو بدون مراجعه به پزشک درباره ی زمان ناشتایی بعد از مصرف داروی آلندرونیت تاخیر در مصرف داروی استئوفوس۷۰

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.