آیا می‌توان با خوردن قرص استازولامید جلوی تولید مایع مغزی نخاعی

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس امیرمهدی ملایی

امیرمهدی ملایی

با سلام. با مراجعه به دکتر و بدون هیچ علایم و انجام mriمشخص شد که بطنهای مغزم کمی بزرگترند. دکتر به من گفت این مساله مال دوران نوزادی شماست و در اثر ضربه یا عفونت خفیف ایجاد شده و قدیمست و توقف هم کرده. با معاینه چشمی مشخص شد که ادم پاپی و فشار مغز هم ندارم. حال سوال من این است که می‌توان با خوردن قرص استازولامید از تولید دوباره مایع و بزرگ شدن مجدد بطن ها و ایجاد مشکلات در آینده جلوگیری کرد؟ چون شنیده ام که این قرص تولید مایع مغزی نخاعی را کم می‌کند.

0 امتیاز

15 شهريور 1399 16:56

1548

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام بله این دارو می تواند موثر باشد اما پزشک باید نوع درمان و نوع داروی مناسب را در این خصوص تعیین کند. در این مورد حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید و از او کمک بگیرید.

0 امتیاز

06 فروردين 1400 18:19

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی استازولامید

استازولامید مهارکننده آنزیم آنیدراز کربنیک است. با مهار این پروتئین، می توان به کاهش مایعات خاصی در بدن کمک کرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

درمورد عوارض استالازومید مصرف دارو به مدت چند سال اشکال دارد؟؟ نحوه نصرف۶ عدد دروز هر۸ساعت ۲ قرص درد دست و پا و کمر بعد از مصرف دارو استازولامید تاثیراستازولامید برروی افزایشICP هیدروسفالی یا همون آن پی اچ احساس گلو درد که دارم آیا مربوط به این دارو است؟

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.