قرص هرویت با سیستین B6 خوبه یانه

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس ارزوفتحی

ارزوفتحی

سلام من قرص هرویت را دو ماه کامل استفاده کردم ودکتر گفته تا 6 ماه باید مصرف شود چون ریزش موهام زیاد وکم پشته حالا میشه هم زمان با قرص هرویت قرص سیستین B6 را استفاده کنم ممنون

0 امتیاز

01 ارديبهشت 1400 12:50

1367

3 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام داروهایی ممکن است با هیر ویت تداخل داشته باشند از این رو قبل از استفاده همزمان قرص B6 با قرص هیرویت با پزشک مشورت کنید. هیر ویت منبع غنی از گروه ویتامین های b می باشد به همین علت ممکن است مصرف بیش از حد این ویتامین باعث بروز مشکل شود. قبل از مصرف پزشک را در جریان بگذارید.

0 امتیاز

01 ارديبهشت 1400 21:52

عکس فرزانه

فرزانه

به نظرم هیرتامین بهتر از همس. سایت درمارز هم موجود داره من بعد کرونا موهام خیلی میریخت و تونست کمک کنه بهم

0 امتیاز

17 آذر 1400 14:10

عکس فرزانه

فرزانه

به نظرم هیرتامین بهتر از همس. سایت درمارز هم موجود داره من بعد کرونا موهام خیلی میریخت و تونست کمک کنه بهم

0 امتیاز

17 آذر 1400 14:10

ارسال جواب

سوال های مرتبط

آیا آمپول نوروبیون برای کودکان 10ساله ضرر داره؟ دوپامین بیش از حد زیاد چه عوارض و علایمی دارد ؟ سلام پماد تاکریل چند ساعت روی پوست باید بماند ؟ آلرژی و حساسیت فصلی دارم قرص اکتی وومن باعث چاقی میشه در دوران شیردهی میخوام تداخل لووتیروکسین باامپرازول روبدونم چون همزمان مصرف میشه آمپول سربرولایزین نیاز دارم

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.