پماد زینک اکساید - من هیدروییدیا همون بواسیر دارم در نزدیکی معتقد گوشتی بیرون زده خ

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس راضیه مرادیان

راضیه مرادیان

سلام .فکر کنم بواسیر دارم در در معتقد گوشتی بیرون زده قبلاً نه درد داشتم یا هیچ چیزی دیگه یه هفته هست از پماد 25استفاده میکنم الان درد دارم خواهشن راهنمایی کنید چکار کنم این پماد خوبه برای بواسیر یا نه

0 امتیاز

01 تير 1400 06:41

361

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

شیاف زینک اکساید برای درمان ناراحتی های مقعدی مثل هموروئید مورد استفاده قرار می گیرد. شما باید برای مشکل خود با توجه به دستور و نظر پزشک دارو مصرف کنید. برای درمان بواسیر یا هموروئید می توانید از شیاف زینک اکساید استفاده کنید. اگر بعد از استفاده از این شیاف دچار درد مداوم در ناحیه مقعد شدید، مصرف دارو را متوقف کنید و به پزشک مراجعه نمایید.

0 امتیاز

04 مرداد 1400 00:30

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی پماد زینک اکساید

پماد زینک اکساید برای درمان ضایعات پوستی ناشی از بستن پوشک، سوختگی های خفیف، تَرَک های شدید پوستی و سایر تحریکات جزئی پوستی مورد استفاده قرار میگیرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

نحوه مصرف پمادزینک بعدازپلاسماجت زینک اکساید غدد لنفاوی رو زتحریک میکنه ایا از این پوما برای رفع تیرگی یا بعنوان مرطوب کننده برای صورت م عوارض پماد زینک اکساید برای پوست پماد زینک برای جای جوشها و جوش عوارض استفاده از پماد خارجی زینک اکساید ب داخل واژن زمان و دفعات استفاده از پماد زینک برای صورت

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.