دز مصرف قرص نوروبیون چند عدد در هفته است؟

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس الناز فرهادی

الناز فرهادی

با سلام. دز مصرف قرص نوروبیون رو میخواستم. من کمبود آهن دارم و هموگلوبین خونم از نرمال کمی پایین تره. قرص هماتینیک رو با تجویز پزشک هم مصرف میکنم که اگر مصرف نکنم دچار سرگیجه میشم و حتی با دید سیاهی چشم هم مواجه میشم لطفا راهنمایی بفرمایید که قرص نوروبیون رو مصرف کنم یا آمپول و با چه دز مصرفی ؟ با تشکر از جناب آقای دکتر

0 امتیاز

30 شهريور 1398 09:35

6222

2 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام عزیزم نوروبیون به صورت عضلانی تزریق می‌شه در موارد شدید، روزانه یک آمپول داده می‌شه تا علائم حاد فروکش کنه برای وقتی ک اوضاع بیمار نرمال تره ۲-۳ آمپول در هفته داده می‌شه در شرایط خفیف‌تر این دوز مصرف برای شروع هم کافیه همچنین مدت زمان درمان توسط دکتر تعیین می‌شه درکل ما و همکارانمون اجازه نداریم دوز دارو رو تعیین کنیم واین باید توسط پزشکتون معین شه

واما قرص نوروبیون معمولا یک بار در روز یا یک بار در هفته تجویز میشه بسته ب شرایط بیمار ک این در افراد مختلف متفاوته

0 امتیاز

31 شهريور 1398 00:17

عکس *????????????????????????*

*????????????????????????*

سلام قرص نوربیون دارم شبی یکی میخورم خوبه ایا من علاعم حساس ندارم همینجوری که احساس ضعف داشتم برلی همین شبی ی دونه میخورم ضرر ندارع

0 امتیاز

01 آذر 1400 08:38

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی نوروبیون

نوروبیون برای درمان اختلالات عصبی، تشنج، کمبود ویتامین B12، عوارض ناشی از بارداری، کمبود تیامین و... استفاده میشود. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

آمپول رو بیرون یخچال بوده تا چه زمان میتونم استفاده کنم؟ آیا میتوان قرص نوروبیون را به کودکان ۸ و ۹ ساله داد. تزریق آمپول نوروبیون بیرون از یخچال بوده مسمومیت با آمپول نوروبیون قرص يا آمپول نوروبيون كدوم بهتره ؟ مصرف ماهیانه آمپول نوروبیون تداخل گاباپنتین و امپول نوروبین

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.