بتاهیستین (بتاسرک) - درمان سرگیجه و تعادل سرگیجه کم شنوایی گوش راست

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس محمدرضا کمال

محمدرضا کمال

برای درمان مینیر سرگیجه و تعادل باید چیکار کنم خیلی معذبم خیلی سرگیجه و عدم تعادا دارم گاهی نمیتونم راه برم زمینگیرم کرده ، چ قرصی چه دارویی جواب میده تا بهتر شم

0 امتیاز

18 فروردين 1400 11:03

9

1 جواب برای این سوال

عکس negarrad

negarrad

سلام شما حتما باید توسط پزشک متخصص ویزیت شوید تا علت علائمی که دارید مشخص بشود و سپس طبق دستور پزشک اقدام نمایید. من و همکارانم در جهت راهنمایی در خدمت شما هستیم و اجازه تجویز دارو را نداریم. داروی بتاهیستین که در قسمت توضیحات ذکر کرده اید، می تواند برای درمان منیر و سرگیجه موثر باشد. حتما در این مورد با پزشک مشورت کنید.

0 امتیاز

19 فروردين 1400 22:16

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی بتاهیستین (بتاسرک)

بتاسرک حاوی ماده فعالی به نام بتاهیستین است که بر مواد شیمیایی در مغز تاثیر گذاشته و در درمان سرگیجه های مزمن مورد استفاده قرار می گیرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

میشه هر وقت سرگیجه سراغمون میاد یک عدد بتاسرک مصرف کنیم شب ها سریجه دارم طوری که وقتی سرم روی بالش میدارم احساس میکنم مغ عوارض مصرف طولانی مدت سیناریزین و بتاسرک دو روزی هست بتا سرک میخورم فشار خونم شدیدا افت میکنه سرگیجه بعد از مصرف بتاسرک تاثیر داروی بتاهیستین در درمان وزوز گوش آیا بتا سرک موجب افت فشار خون می شود؟

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.