کرم آداپالن - اسم مرطوب کننده و شست‌وشو دهنده که کنار آداپالن استفاده کنم

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس سارا رسولی اقدم

سارا رسولی اقدم

سلام من از این ژل استفاده میکنم لطفا اسم یک شست‌وشو دهنده ومرطوب کننده و ضد آفتاب بگید که بتونم کنارش استفاده کنم تا پوستم پوسته ریزی و خارش نداشته باشه و اینکه میتونم از کرم پودر استفاده کنم؟

0 امتیاز

03 بهمن 1401 01:49

28

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

درکنار استفاده از کرم آداپالن معمولا به مصرف یک مرطوب کننده به منظور جلوگیری از خشکی پوست نیاز است. از مصرف کرم و یا لوسیون هایی که حاوی هیدروکسی و یا گلیوکولیک اسید می باشند، اجتناب کنید.

هنگام مصرف این دارو از ضد آفتاب هایی با SPF ۳۰ و یا بالاتر استفاده کنید زیرا این دارو می تواند آفتاب سوختگی را افزایش دهد.

بهتر است در زمان مصرف این دارو، از محصولات شیمیایی استفاده نکنید.

0 امتیاز

04 بهمن 1401 22:42

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی کرم آداپالن

آداپالن موضعی ( برای استفاده روی پوست ) به منظور درمان آکنه حاد در افرادی با سن حداقل 12 سال مورد استفاده قرار میگیرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

چند ساعت باید روی پوست بماند کرم آداپالن چند دقیقه باید روی پوست بماند و سپس شستشو دهیم آداپالن تاثیری روی جای جوش دارد؟ سه روز از اداپالن استفاده کردم پوستم قرمز و پوسته شده چکار کنم ؟ من با تجویز پزشک دو ماهه که ژل آداپالن استفاده میکنم قرمزی و پف دورچشم بخاطر مصرف ژل آداپالن و هیدروکینون قرمزی پوست از عوارض اداپالن

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.