فیفول - مشورت برای خوردن قرص ففول بجای فولیک اسید

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس شیوا کاوسی

شیوا کاوسی

سلام مادر من 81ساله هستن و حدود یکساله قلبشون یک استند گزاشتن و همینطور سنگ کیسه صفری دارن وکم کاری تیرویید و کم خونی آسپرین پلاویکس پنتاپرازول کوردیول آلوکیم لووتیروکسین آنالاپریل مصرف میکنن و جدیدا بخاطر کمخونی فولیک اسید تجویز کردن ما میتونیم ففول بجای فولیک اسید بهشون بدیم؟؟

0 امتیاز

10 شهريور 1398 13:19

1229

2 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

فیفول برای کودکان و افراد سالمند توصیه‌ نمیشه از این رو برای مصرف طبق تجویز پزشک مصرف شه

تداخلات دارویی

درصورت استفاده از هرگونه داروی دیگر؛ به ویژه موارد ذکر شده در لیست زیر، با پزشک یا دکتر داروساز مشورت کنید:

تتراسایکلین ها (برای درمان عفونت)

سیپروفلوکساسین، نورفلوکساسین، اوفلوکساسین (برای درمان عفونت)

کلستیرامین

ضد اسید ها (شامل داروهای حاوی آلومینیوم یا منیزیم که برای خنثی کردن اسیدیته به ویژه در معده استفاده میشوند)

داروهای حاوی روی، کلسیم، فسفر یا ترینتین

پنی سیلامین (دارویی برای درمان آرتریت روماتوئید)

لوودوپا (برای درمان پارکینسون)

آسکوربیک اسید (ویتامین C)

عوامل متصل شونده به آهن مانند فسفات ها، اگزالات ها، چای، قهوه و شیر که میتوانند فرایند جذب آهن را مختل کنند.

بیسفوسفونات ها (مانند آلندرونیک اسید، اتیدرونات دی سدیم) که معمولا برای درمان پوکی استخوان مصرف میشوند.

دیمرکاپرول برای درمان مسمومیت حاد با فلزات سنگین

هورمون های تیروئیدی (لووتیروکسین) کم کاری تیروئید. آهن خوراکی میتواند سبب کاهش جذب لووتیروکسین شود.

0 امتیاز

12 شهريور 1398 12:08

عکس فراهانی

فراهانی

من فیبروم رحم دارم وخونریزی شدید کپسول فیفول خوبه بخورم واینکه ایمام پریودی بخورم یا هر روز

0 امتیاز

07 ارديبهشت 1401 18:39

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی فیفول

فیفول یک مکمل حاوی آهن است و برای درمان کم خونی فقر آهن و یا کمبود فولیک اسید مورد استفاده قرار میگیرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

در چه سنی مصرف فیفول مناسب است کپسول فیفول را تاکی استفاده کنم؟ کم خونی مینور دارم میخوام قرص فیفول مصرف کنم جوش زدن ناشی از مصرف دارو مصرف فیفول بدون تجویز دکتر تداخل دارویی فیفول و کلسیم د آیا فیفول با داروهای گوارشی و مشکلات رحمی تداخل دارد

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.