پماد زینک اکساید - مصرف پماد زینک برای پوست بیرونی واژن

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس نازنین نوایی

نازنین نوایی

سلام مصرف پماد زینک اکساید برای درمان سوزش پوست بیرونی واژن صلاح است آیا درمان می‌کند من قسمت پوستی واژنم که مثل مخاط دهان میمونه دچار سوزش و قرمزی شده به صورتی که سوزش پوست اذیتم میکنه انگار سطح رویی پوست رفته ممنون میشم راهنماییم کنید اگر درسته از این پماد استفاده کنم اگر نه لطف میکنید یک پماد دیگه معرفی کنید چون فقط مشکلم همینه پوستم مشکل دیگه ای نداره من قبلا هم این طوری شدم به سختی خوب شدم با مصرف پماد تتراسایکلین بیشتر بدنم میسوزه خودم دو سه باری از روغن زیتون بر روی پوست استفاده کردم ولی خوب نشدم حالا اگر پمادی هست که درمان کامل میکنه ممنون میشم راهنماییم کنید

0 امتیاز

26 فروردين 1400 11:07

1755

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام شما باید ابتدا توسط پزشک معاینه شوید تا علت سوزش شما مشخص شود و سپس با توجه به صلاح دید پزشک دارو مصرف کنید. مصرف این دارو اگر با نظر پزشک باشد، می تواند مفید واقع شود.. قبل از استفاده حتما با پزشک مشورت کنید.

0 امتیاز

01 ارديبهشت 1400 16:34

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی پماد زینک اکساید

پماد زینک اکساید برای درمان ضایعات پوستی ناشی از بستن پوشک، سوختگی های خفیف، تَرَک های شدید پوستی و سایر تحریکات جزئی پوستی مورد استفاده قرار میگیرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

نحوه مصرف پمادزینک بعدازپلاسماجت زینک اکساید غدد لنفاوی رو زتحریک میکنه ایا از این پوما برای رفع تیرگی یا بعنوان مرطوب کننده برای صورت م عوارض پماد زینک اکساید برای پوست پماد زینک برای جای جوشها و جوش عوارض استفاده از پماد خارجی زینک اکساید ب داخل واژن زمان و دفعات استفاده از پماد زینک برای صورت

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.